Kanavansuun asukastila sijaitsee entisellä Kanavansuun koululla. Osoite on Tukkimiehenkatu 1, 53300 Lappeenranta. 

Tilassa on käytössä salibandylaidat sekä kentät lentopalloa, koripalloa sekä sulkapalloa varten. Käytössä on kaksi pukuhuonetta suihkuilla sekä erilliset wc tilat. Asukastilan urheilusalia vuokrataan päivisin ja iltaisin koulujen aukioloaikana. Satunnaisia vuokrausaikoja saatavissa syntymäpäivien ja muiden tapahtumien järjestämiseksi. Erityisesti viikonloppuna on tilaa. Tilassa on käytössä pieni keittiö, jossa on 2 kahvinkeitintä, 2 isoa termoskannua, vedenkeitin, jääkaappi ja liesi ilman uunia. Tilaan voi kalustaa 10 pöytää ja 40 istumapaikkaa tuoleilla. Katsomoon mahtuu 80 henkeä. Tilassa on myös videotykki ja tarvittaessa valkokangas.

Asukastilan vuokraus siirtyi 22.4.2019 kaupungin Varaamon sähköiseen järjestelmään. Varaamosta voit vuokrata julkisia tiloja tai laitteita.  Asiakas varaa Varaamossa jokaisen varauksen itse kalenterista. Tilaa voi varata yksittäisiin kertoihin tai säännöllisesti viikottain.

VARAAMOON PÄÄSET ALLA OLEVASTA LINKISTÄ:

https://varaamo.lappeenranta.fi/

Hinta on 15 euroa/tunti alkaen 1.1.2022. Asukasyhdistys saa varauksista omaan sähköpostiinsa varauspyynnön, jonka se hyväksyy tai hylkää. Asiakas saa sähköpostiinsa hyväksymiskirjeen ja laskun varauksesta. Laskun maksettua voi tilaa käyttää sovittuna aikana. Vuokraaja saa tilaan avaimen sopimalla noudon Kylätalkkarin kanssa ja palautaa sen käytön jälkeen asukastilan eteisessä olevaan postilaatikkoon (palautus ei koske toistuvia varauksia).