TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017

Toimintavuonna 2017 yhdistys pyrkii edistämään Mälkiä-Kanavansuun alueen asumisviihtyvyyttä ja vaikuttaa kunnan ja valtion elimiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteena on myös aktivoida asukkaita yhteistoimintaan.

Jäsenet

Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki Mälkiän ja Kanavansuun asukkaat.

Yhteiskunnallinen toiminta

Asukasyhdistys jatkaa aktiivista toimintaa Lauritsalan alueraadissa.

Asukasyhdistys toimii yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilön kanssa, sekä pitää yhteyttä kaupungin virka- ja luottamushenkilöihin.

Asukasyhdistys antaa tarvittaessa lausuntoja ja tekee tarvittaessa aloitteita alueen ja asukkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden parantamiseksi.

Kyläavustaja

Asukasyhdistys jatkaa kyläavustajan palkkaamista, mikäli kyläavustajan palkkaamisen ehdot sen sallivat. Kyläavustaja tekee töitä alueen asukkaille 5 euron tuntihinnalla. Summa maksetaan asukasyhdistykselle. Käytännon järjestelyissä auttaa Etelä-Karjalan Kylät ry. Kyläavustajan työn tilaamisesta on ohjeet asukasyhdistyksen kotisivuilla ja face book- sivulla.

Asukastila

Yhdistys vuokraa asukastilaa koulujen lukuvuoden aikana. Pääsääntöisesti asukastilaa vuokrataan ma-pe klo 16-22 välisenä aikana.

Kokoukset

Helmi-maaliskuussa pidetään kevätkokous ja loka-marraskuussa syyskokous. Lisäksi hallitus kokoontuu tarpeen mukaan.

Ryhmäliikunta

Talven aikana pyritään aloittamaan viikottainen ohjattu kuntoliikunta asukastilassa viikonloppuisin.

Liikuntatapahtuma

Kevään kuluessa järjestetään asukastilassa liikuntatapahtuma, jossa esitellään erilaisia liikuntamuotoja. Halukkaat voivat itse osallistua esittelytunneille.

Kirpputoritapahtuma asukastilassa ja/ tai koulun pihalla keväällä huhti-toukokuussa.

Ensiapukurssi  keväällä

Pihaleikkitapahtuma syksyllä elo- syyskuussa koulun kentällä. Tapahtumassa esitellään perinteisiä pihaleikkejä ja leikitään niitä yhdessä.

Joululaulutilaisuus/ pikkujoulut  asukastilassa joulukuussa.

Löydät meidät myös Facebookista!

Kaakon Nettipalvelu Oy