TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018

 

Toimintavuonna 2018 yhdistys pyrkii edistämään Mälkiä-Kanavansuun alueen asumisviihtyvyyttä ja vaikuttaa kunnan ja valtion elimiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteena on myös aktivoida asukkaita yhteistoimintaan.

 

Jäsenet

Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki Mälkiän ja Kanavansuun asukkaat.

 

Yhteiskunnallinen toiminta

Asukasyhdistys jatkaa aktiivista toimintaa Lauritsalan alueraadissa. Asukasyhdistys toimii yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilön kanssa, sekä pitää yhteyttä kaupungin virka- ja luottamushenkilöihin.  Asukasyhdistys antaa tarvittaessa lausuntoja ja tekee tarvittaessa aloitteita alueen ja asukkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden parantamiseksi.

 

Kyläavustaja

Asukasyhdistys jatkaa kyläavustajan palkkaamista, mikäli kyläavustajan palkkaamisen ehdot sen sallivat. Kyläavustaja tekee töitä alueen asukkaille 5 euron tuntihinnalla. Summa maksetaan asukasyhdistykselle. Käytännon järjestelyissä auttaa Etelä-Karjalan Kylät ry. Kyläavustajan työn tilaamisesta on ohjeet asukasyhdistyksen kotisivuilla ja facebook- sivulla.

 

Asukastila

Yhdistys vuokraa asukastilaa koulujen lukuvuoden aikana. Pääsääntöisesti asukastilaa vuokrataan ma-pe klo 16-22 välisenä aikana.

 

Kokoukset

Helmi-maaliskuussa pidetään kevätkokous ja loka-marraskuussa syyskokous. Lisäksi hallitus kokoontuu tarpeen mukaan.LASKIAISRIEHA KOKO ALUEELLE

Yhdistys järjestää keväällä 2018 laskiaisriehan Mälkiän Montussa. Asukkaat olivat talkoissa raivaamassa metsää koulun hiihtolatuja varten. Lisäksi kaupungilta on luvattu jäädyttää luistelukenttä Monttuun. Riehalla tuodaan asukkaiden tietoon tämä lähiliikuntapaikka ja tarjotaan asukkaille ohjelmaa mukavan yhdessäolon merkeissä.

 

LASTEN TAPAHTUMA

Keväällä järjestetään lasten tapahtuma toukokuussa. Alueella on vähän toimintaa lapsille ja asukasyhdistys haluaa tapahtumalla tuoda mukavaa tekemistä lapsille perheineen.

 

SYKSYLLE ASKARTELUILTOJA

Päätettiin järjestää askarteluiltoja neljä kertaa syksyllä. Ideana on tuoda vanhaa perinnettä alueelle, jossa ennen vanhaan ihmiset kokoontuivat pimeänä vuodenaikana tekemään käsitöitä yhdessä.

 

ASUKASYHDISTYKSEN JUMPPA

Lauantaisin pidetty jumppa jatkuu tulevana vuonna myös. Monipuolinen ja tehokas lauantai iltapäivän jumppa on ollut suosittu ja edullinen 2 euron hintainen. Ohjaaja on laatinut vaihtelevaa ja monen ikäiselle sopivaa liikuntaa Kanavansuun liikuntahallissa. 

Löydät meidät myös Facebookista!

Kaakon Nettipalvelu Oy