Tapahtumia syksyllä 2017

 

Asukasyhdistyksen jumppa

Asukasyhdistyksen jumppa jatkuu. Vaihteleva ja tehokas jumppa sopii kaikille ja kaikenikäisille. Ohjaajana on fysioterapeutti Jonna Pesonen. Jumppa alkaen 2.9.2017 kello 17.00 asukastilassa kanavansuulla (Tukkimiehenkatu 1). Hinta on 2 euroa kerta, maksu käteisellä tasarahalla. Oma jumppamatto ja vesipullo kannattaa ottaa mukaan. Jumppaan ei tarvitse sitoutua tai etukäteen ilmoittautua.Ystävällisesti tervetuloa!

Kirpputori

Tule myymään asukasyhdistyksen kirpputorille Kanavansuun asukastilalle(Tukkimiehenkatu 1) sunnuntaina 8.10.2017 kello 12-15. Myydä voit pihalla peräkontista tai sisällä asukasyhdistyksen asukastilassa. Myyjäksi ei tarvitse ilmoittautua. Ota omat rekit ja pöydät mukaan. Tiedotteessa olevalla lipukkeella saat ilmaisen kahvin ja pullan kahviosta. Tervetuloa myyjäksi ja asiakkaaksi.

 

Historiikkejä myynnissä

Asukasyhdistyksen historiikissä on tarinaa alueemme kehityksestä ja asukasyhdistyksen toiminnasta vuosilta 1985-2015. Historiikkejä on saatavissa 16.9.2017 Pontuksen koululla kello 13-15. Hinta on 3 euroa.

 

 

Tyhjiä Hallivuoroja

Asukastilan liikuntatila on vuokrattavissa asukkaiden ja yhdistysten käyttöön. Vapaita hallivuoroja on runsaasti päivisin ja joitakin vielä iltaisin. Vuoron varauksen voit tehdä puhelimella Asko Verholle (0400 553545) tai sähköpostilla Asko Verholle (askoverho@gmail.com). (Puhelimella varausta ei nyt syksyllä voi tehdä 28.8.-5.10.2017 välisenä aikana Askolle)

 

Uusia jäseniä mukaan toimintaan

Kiinnostaako toimia alueesi asukkaiden hyväksi hauskassa porukassa. Haluatko tulla mukaan asukasyhdistyksen hallitukseen? Ilmoittaudu puheenjohtaja Sirkka Kaksoselle (sirkka.kaksonen@gmail.com) tai soittamalla puh. 0400 812 365.Uusia jäseniä toivotetaan lämpimästi mukaan.

 

 

Kaunista syksyä kaikille!

 

 
 
 
AIKAISEMPIA TAPAHTUMIA:
 
JOULULAULUTAPAHTUMA
 
Asukasyhdistys järjesti joululaulutapahtuman sunnuntaina 18.12.2016 kello 16.00 Kanavansuun asukastilassa. Tarjolla oli puuroa, glögiä ja pipareita. Esiintyjinä olivat Antti Honkanen, Saara Östman, Veera Lönnblad ja Saaga Pola. Mukana oli noin 20 ihmistä ja tunnelma oli mukavan jouluinen. Kiitoksia kaikille osallistujille!
 
 
 
 
TURVALLISUUSTAPAHTUMA

Asukasyhdistys järjesti Pontuksen koulun opettajien ja  vanhempainyhdistyksen kanssa maanantaina 26.9.2016 kello 17.30-19 turvallisuustapahtuman asukkaille Kanavansuun koulun liikuntahallissa.

Tilaisuus alkoi kello 17.30 turvallisuusluennolla ja noin kello 18 jatkui toiminnallisilla rasteilla Tapahtumassa oli liikenneturvallisuutta, paloturvallisuutta ja ensiaputaitoja.

Vanhempainyhdistys järjesti tapahtuman aikana kahvion.

 

KANAVAN RANTAPUISTON PIENPUUSTON POISTOTALOOT

Asukasyhdistys järjesti talkoot pienpuuston ja vesakon poistoon kanavan Rantapuistoon Mälkiän kohdalla. Tarkoituksena oli siistiä ja avata kanavamaisemaa, asukkaat saivat polttopuuta ja samalla asukkaat tutustuivat toisiinsa.

Talkoot pidettiin lauantaina 8.10.2016. Kokoontuminen oli aamulla kello 10 Kanavamuseon parkkipaikalla.  Osallistujilla oli talkoovakuutus ja he saivat talkoomurkinaa.

Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille!

Löydät meidät myös Facebookista!

Kaakon Nettipalvelu Oy