Asukastila

Kanavansuun asukastila sijaitsee entisellä Kanavansuun koululla. Osoite on Tukkimiehenkatu 1, 533300 Lappeenranta. 

Tilassa on käytössä salibandylaidat sekä kentät lentopalloa, koripalloa sekä sulkapalloa varten. Käytössä kaksi pukuhuonetta suihkuilla, sekä erilliset wc tilat.

 
Asukastilan urheilusalia vuokrataan päivisin ja iltaisin koulujen aukioloaikana. Satunnaisia vuokrausaikoja saatavissa syntymäpäivien ja muiden tapahtumien järjestämiseksi. Erityisesti viikonloppuna on tilaa.
 
Tilassa on käytössä pieni keittiö, jossa on 2 kahvinkeitintä, 2 isoa termoskannua, vedenkeitin, jääkaappi ja liesi ilman uunia. Tilaan voi kalustaa 10 pöytää ja 40 istumapaikkaa tuoleilla. Katsomoon mahtuu 80 henkeä. Tilassa on myös videotykki ja tarvittaessa valkokangas.

Asukastilan vuokraus siirtyi ma 22.4.2019 kaupungin varaamon sähköiseen järjestelmään. Varaamosta voit vuokrata julkisia tiloja tai laitteita.  Asiakas varaa varaamossa jokaisen varauksen itse kalenterista. Tilaa voi varata yksittäisiin kertoihin tai säännöllisesti viikottain. Kesän 2019 varaukset eivät hoidu varaamon kautta, vaan ne voi tehdä suoraan soittamalla yhteyshenkilölle.

 

VARAAMOON PÄÄSET TÄSTÄ:

https://varaamo.lappeenranta.fi/

 

Vuokraamisen yhteyshenkilö on Terhi Heinonen, puh 050 511 4938 tai mkasukasyhdistys@gmail.com.

Hinta on 10 euroa/tunti. Asukasyhdistys saa varauksista omaan sähköpostiinsa varauspyynnön, jonka se hyväksyy tai hylkää. Asiakas saa sähköpostiinsa hyväksymiskirjeen ja laskun varauksesta. Laskun maksettua voi tilaa käyttää sovittuna aikana. Vuokraaja saa tilaan avaimen, joka tuodaan hänelle hallille erikseen sovittuna aikana.

Ensi syksystä alkaen asukastila on varattavissa 12.8.2019-1.6.2020 välisenä aikana vain varaamon kautta. Kesän aikana varaukset ovat mahdollisia vain yhteyshenkilölle soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

 

 

Löydät meidät myös Facebookista!

Kaakon Nettipalvelu Oy